Massage ekstra wellness massage århus

massage ekstra wellness massage århus

Wellness Massage hvor hele kroppen eller dele af den arbejdes igennem, med henblik på at øge cirkulationen og give en dejlig afslapning i kroppen. Fysiurgisk Massage er De ekstra behandlings metoder kan supervivientes.eu indebære Gua Sha Massage, Bindevævsmassage (Cupping), Kinesiotape og Øreakupunktur. Tid: 25 Min. Du kan få en dybdegående fysiurgisk- eller sportsmassage. Eller en helt almindelig wellness eller velvære massage – afhængigt af dine behov. Uanset hvor i Aarhus og omegn du befinder dig, kan du få massage bragt ud. I stuen eller endda på kontoret – hvis du ønsker firmamassage til din arbejdsplads. RaskRask – fordi. - Wellness er en af tidens helt store forbrugstrends. Vi går i spa- og mudderbade, får ansigtsbehandlinger og allehånde massager. Især massagesiden har oplevet et boom fra klassisk sportsmassage og diverse mere terapeutiske kropsbehandlinger som Body SDS og ManuVision til tantramassage, med og.

Videos

6 Hour Best Relaxing Spa Music, Background Music, Soothing Music, Massage Music ☯357 Det tyder jo på, at Aarhus Thai Wellness har besluttet sig til at forblive et 'grønt' sted. Hvis det skulle lykkes for nogen at få ekstra ydelser her, bør de nok overveje det, inden de omtaler dem i en anmeldelse. Jeg fik en udemærket god, grøn massage af den smukke Hvan, men det var jo faktisk ikke det, jeg var. Her skrives KUN anmeldelser og kommentarer til anmeldelser, alt andet henvises til andre boards. Ansigt. Voksning af overlæbe og hage i forbindelse med ansigtsbehandling Ekstra massage af ansigt/nakke og hovedbund i forbindelse med ansigtsbehandling, 10 min. Dybderensende ansigtsmaske i forbindelse med kropsmaske Få lagt en quick make-up, hvis du skal i byen, til fest eller hvis du blot har.

Massage ekstra wellness massage århus - desuden

På samme måde ligger der både svømme stadion, boldbaner, og idrætshaller i nærheden. Mest læste på ekstrabladet. Underbukser holder dine boller kolde. Del dette indlæg Link til indlæg.

Massage ekstra wellness massage århus - alt for

Længere vest af ådalen ligger Brabrand Sø og Årslev Engsø. Aroma spabade, kun som tillæg til anden behandling, pr. Det skal retfærdigvis nævnes at jeg endnu ikke har været på Grønnegade. Troede, det var normalt at blive slået. Se Områder Vi Dækker. massage ekstra wellness massage århus

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *